Ινστιτούτο Συστημικής προσέγγισης & Οικογενειακής θεραπείας

Ψυχολόγος, Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια.

Αποφοίτησε απο το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στην Κοινωνική και Κοινοτική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, στην Ισπανία. Μετεκπαιδεύτηκε στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Προσέγγισης και Οικογενειακής Θεραπείας στη Θεσσαλονίκη.

‘Εχει εργαστεί σε διάφορες Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα και την Αγγλία όπως για παράδειγμα στο Κεντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Θεσσαλονίκης (ως ψυχολόγος) και σε Ψυχιατρικές Δομές-Νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου (ως εργαζόμενη παροχής ψυχολογικής στήριξης).

Επιπλέον, έχει εργαστεί εθελοντικά ως ψυχολόγος στις εξής Ψυχοκοινωνικές Δομές: Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ειδικής Αγωγής της Θεσσαλονίκης, Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης, Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης Φυλακισμένων Σεβίλη, Ισπανία.

Εργάζεται ως Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια στις Κοινωνικές Υπηρεσίες Παιδιού του Δήμου Χάμερσμιθ και Φούλαμ στο Λονδίνο. Δουλεύει σε συνεργασία με τους κοινωνικούς λειτουργούς παρέχοντας στήριξη σε ευάλωτα παιδιά και τις οικογενειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως ενδοοικογενειακή βία, χρήση ουσιών, ευθραυστη ψυχική υγεία, παραβατικότητα κλπ.
Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με το Κέντρο Συστημικής Κοινωνικής Εργασίας του Ηνωμένου Βασιλείου όπου συμμετέχει ενεργά στην διδασκαλία της Συστημικής Προσέγγισης σε κοινωνικούς λειτουργούς και άλλους επαγγελματίες των Κοινωνικών Υπηρεσιών για το Παιδί.

Η αντιγραφή απαγορεύεται !